Over ons


Autobedrijf de Zeewind, inmiddels een bekend fenomeen in Almelo. In de afgelopen jaren hebben we een uitstekende naam opgebouwd, kortom een betrouwbaar adres voor uw nieuwe gebruikte occasion. Door het ruime en wisselende aanbod nette en betrouwbare occasions, van verschillende merken en prijsklassen, hebben wij ook voor u een passende auto!

Inruilen van uw huidige auto is bij ons zeker geen probleem. Wij zullen u altijd een passend bod doen. Al onze auto’s worden uitgebreid gecontroleerd en geleverd met een nieuwe of recente APK-keuring. Zo bent u in ieder geval verzekerd van een veilige en betrouwbare auto!

Onze occasions zijn online te vinden met uitgebreide informatie en bijbehorende foto’s, maar wij nodigen u graag uit in Almelo voor een kop koffie. Zoekt u een auto die wij op moment niet in onze voorraad hebben, ook dan helpen wij u om deze te vinden.

Ohja! Wij berekenen natuurlijk geen onverwachte afleverkosten en al onze occasions worden aangeboden tegen schappelijke meeneemprijzen.

4.3
Rated 4.3 out of 5
4.3 van de 5 sterren (gebaseerd op 9 reviews)
Uitstekend78%
Heel goed0%
Gemiddeld11%
Slecht0%
Heel slecht11%

Uitstekende service

Rated 5 out of 5
juli 25, 2021

Onlangs een Audi A4 gekocht. Olieverbruik bleek echter zeer hoog. Dit is zonder problemen opgelost door kosteloos alle benodigde onderdelen te vervangen. Dat noem ik nog eens service! Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden!

Top

Rated 3 out of 5
juli 17, 2021

Goed geholpen met het keuze maken van een auto!
Staat klaar als het ook nodig is.

Henny

perfecte Bedrijf

Rated 5 out of 5
juni 9, 2021

het is zeker waard om dit bedrijf een perfecte bedrijf te noemen, mijn man had eerst een auto gekocht en vervolgens ook onze tweede auto er bij, en vorige week onze derde auto gekocht voor onze dochter.

S. Hosselt

BMW 3 serie

Rated 5 out of 5
juni 9, 2021

Vorige maand een zeer nette 3 serie aangeschaft en door de jongens erg goed geholpen, onze volgende auto is zeker weer hier.

A. van der veen

Miskoop

Rated 1 out of 5
juni 9, 2021

Koop hier geen auto!!! Ze hebben geen verstand van auto’s en laten deze keuren door iemand die er nog minder verstand van heeft! Binnen 2 maanden na aankoop al de versnellingsbak laten reviseren + nieuwe koppeling. 2 schokdempers die helemaal af waren. Radiator was lek. De 2 voorste banden waren goedgekeurd, maar nog minimaal aan profiel wat was toegestaan. En tot overmaat van ramp kreeg ik gisteren bij de garage te horen dat de katalysator vervangen moet worden. Totaal extra kosten 2.500 euro. Tip: laat de auto vooraf door een onafhankelijk erkend bedrijf keuren!!!

A. Leegstra