Over ons


Autobedrijf de Zeewind, inmiddels een bekend fenomeen in Almelo. In de afgelopen jaren hebben we een uitstekende naam opgebouwd, kortom een betrouwbaar adres voor uw nieuwe gebruikte occasion. Door het ruime en wisselende aanbod nette en betrouwbare occasions, van verschillende merken en prijsklassen, hebben wij ook voor u een passende auto!

Inruilen van uw huidige auto is bij ons zeker geen probleem. Wij zullen u altijd een passend bod doen. Al onze auto’s worden uitgebreid gecontroleerd en geleverd met een nieuwe of recente APK-keuring. Zo bent u in ieder geval verzekerd van een veilige en betrouwbare auto!

Onze occasions zijn online te vinden met uitgebreide informatie en bijbehorende foto’s, maar wij nodigen u graag uit in Almelo voor een kop koffie. Zoekt u een auto die wij op moment niet in onze voorraad hebben, ook dan helpen wij u om deze te vinden.

Ohja! Wij berekenen natuurlijk geen onverwachte afleverkosten en al onze occasions worden aangeboden tegen schappelijke meeneemprijzen.

3.3
Rated 3.3 out of 5
3.3 van de 5 sterren (gebaseerd op 38 reviews)
Uitstekend34%
Heel goed18%
Gemiddeld13%
Slecht11%
Heel slecht24%

cialis generico super active 20mg

Rated 4 out of 5
november 20, 2022

cialis price The founder of St

Anoniem

lasix or hctz

Rated 3 out of 5
oktober 23, 2022

depakote grupo edex Comedian Bill Hicks once said If you do an advert then you are off the artistic register forever lasix side effects

Anoniem

I promised.

Rated 2 out of 5
oktober 22, 2022

Hi, this is Jeniffer. I am sending you my intimate photos as I promised. https://tinyurl.com/233yycwz

Anoniem

Bedriegers

Rated 1 out of 5
september 13, 2022

Bedreigen, aggresief en zeer slechte auto’s.
Koop hier noooit je auto

Anoniem

Beste auto bedrijf

Rated 5 out of 5
augustus 29, 2022

Ik ben zeer tevreden met deze mensen

Anoniem