Over ons


Autobedrijf de Zeewind, inmiddels een bekend fenomeen in Almelo. In de afgelopen jaren hebben we een uitstekende naam opgebouwd, kortom een betrouwbaar adres voor uw nieuwe gebruikte occasion. Door het ruime en wisselende aanbod nette en betrouwbare occasions, van verschillende merken en prijsklassen, hebben wij ook voor u een passende auto!

Inruilen van uw huidige auto is bij ons zeker geen probleem. Wij zullen u altijd een passend bod doen. Al onze auto’s worden uitgebreid gecontroleerd en geleverd met een nieuwe of recente APK-keuring. Zo bent u in ieder geval verzekerd van een veilige en betrouwbare auto!

Onze occasions zijn online te vinden met uitgebreide informatie en bijbehorende foto’s, maar wij nodigen u graag uit in Almelo voor een kop koffie. Zoekt u een auto die wij op moment niet in onze voorraad hebben, ook dan helpen wij u om deze te vinden.

Ohja! Wij berekenen natuurlijk geen onverwachte afleverkosten en al onze occasions worden aangeboden tegen schappelijke meeneemprijzen.

3.6
Rated 3.6 out of 5
3.6 van de 5 sterren (gebaseerd op 24 reviews)
Uitstekend46%
Heel goed17%
Gemiddeld12%
Slecht4%
Heel slecht21%

Cаn Ι fіnd hеrе ѕеrіouѕ man? 🙂

Rated 3 out of 5
mei 19, 2022

Неllо all, guуs! Ι knоw, my mеѕѕаge mау bе toо ѕресific,
But my ѕіѕter fоund niсе mаn hеrе and thеу marriеd, ѕo hоw аbout mе?ǃ 🙂
Ι am 25 yеаrs old, Νataliа, from Romania, Ι know Еnglіsh and Germаn lаnguagеs аlso
Аnd… I hаvе speсіfiс dіѕеаsе, named nуmphomаniа. Ԝho knоw what is thіs, can undеrѕtаnd mе (bettеr to saу іt іmmеdiаtеly)
Αh уеѕ, Ι сook very tаsty! аnd Ι love not оnly cook ;))
Ιm real girl, not proѕtitutе, аnd looking fоr ѕeriоuѕ and hot rеlatіonshіp…
Αnywау, you can fіnd my рrofіle hеrе: http://tehatmifamen.tk/user/71107/

Top bedrijf

Rated 5 out of 5
mei 5, 2022

Auto gezien waar ik eigenlijk niet voor kwam, ze hadden die net binnen dus moest nog gecondoleerd worden.
binnen een weekje kon ik de auto ophalen.
Uitstekend bedrijf.

Varity Mohabiersing

Top service goede service

Rated 4 out of 5
april 17, 2022

Ik had een vw golf gekocht. De dsb bak bleek grote problemen mee, dit probleem probeerde ze kosteloos op te lossen en te repareren. Vervolgens werkte de auto helaas nog niet, we hadden geen vertrouwen meer in de auto, ze hebben aangeboden de auto in te ruilen of het geld terug te geven. Super netjes afgehandeld. Erg fijne zaken gedaan mijn complimenten.

Serena

VW Polo

Rated 1 out of 5
april 7, 2022

Na een lange tocht moeten we eerst wachten tot de auto is gekeurd. Na een half uur krijgen we de auto te zien, waar de uitlaat demper er letterlijk bijna van af valt. Na een rit van 5 minuten hadden we pijn aan onze kuiten omdat je zo hard moest trappen op de remmen om maar een beetje van de snelheid te kunnen verminderen.
Vervolgens wanneer men vraagt waarom de touchscreen van de navigatiesysteem niet werkt vertelt men ons dat ze geen idee hebben waarom “ we hebben de auto zo gekocht”. De rechter lamp waar de helft van de behuizing aan de achterkant ook nog eens mist vraagt letterlijk om een kortsluiting, en is brandgevaarlijk. Geen idee hoe deze auto door de keuring is geweest.
Wanneer men een bod doet naar de waarde van de auto vraagt men lachwekkend de sleutels terug.
1 keer geweest, nooit meer.

Armeniaaaaaaa

Bereikbaarheid

Rated 1 out of 5
januari 21, 2022

Zijn slecht bereikbaar, zowel telefonisch alsmede op de zaak. Openingstijden van 9 tot 5 uur klopt niet, heb al een aantal keren voor een gesloten showroom gestaan en de telefoon word niet opgenomen dan.

Caroline